Algemene bouwwerken, renovatiewerken , elektriciteit & domotica
logo


Elektriciteitswerken

Demul Tom is de elektriciteitsspecialist in de regio Bornem, Puurs en ver daarbuiten. We staan garant voor een persoonlijk en vakkundig advies en vanzelfsprekend met een uitstekende service.

nieuwbouw

Elektriciteitswerken Demul Tom uit Bornem is hiervoor een vakkundige en betrouwbare partner. Samen met u bespreken wij uw noden en wensen, waarna een gedetailleerde offerte wordt opgemaakt. Na uw goedkeuring en het uittekenen van de plannen wordt er een datum vastgelegd voor de ruwbouwwerken. Tijdens deze werken worden alle sleuven en gaten geslepen en gekapt. Ook de leidingen en hechtpunten (PVC potjes) voor stopcontacten en schakelaars worden geplaatst. In een tweede fase, na de pleisterwerken, worden alle zekeringen, stopcontacten, schakelaars en lichtpunten geplaatst en aangesloten om zo een zorgvuldig afgewerkt geheel te kunnen opleveren.

renovaties

Renoveren en verbouwen, het zit in de lift. Steeds meer en meer mensen wagen zich er aan. Een ideale gelegenheid om even stil te staan bij de aanwezige elektriciteitsleidingen (die soms toch wel over het hoofd gezien worden). Zijn deze leidingen nog veilig voor gebruik en toepassing in deze tijd? Een volledig nazicht van het ganse elektriciteitsnetwerk is dan geen overbodige luxe. Elektriciteitswerken Demul Tom uit Bornem kan dit voor u onderzoeken en vervolgens samen met u een renovatieplan voor uw elektriciteitsnetwerk (volgens de wettelijke reglementeringen) opstellen.